IZVEŠTAJI GRAĐANA

Servis poplave.rs pokrenut je sa osnovnim ciljem pomoći ugroženim građanima, i tim je vredno radio na prikupljanju svih apela i informacija od značaja. Među njima su se na našem e-mailu našla i brojna svedočenja građana, koje smo u prvo vreme objavljivali na posebnoj stranici.
Međutim, zbog velikog obima posla koje je tim poplave.rs imao tih dana, a koji se tiču pomoći ugroženima, odlučeno je da se od daljeg objavljivanja izveštaja građana odustane, a zbog mogućih zloupotreba. Nažalost, nismo imali vremena, kao ni ljudstva niti raspoloživih sredstava da svaku priču detaljno proverimo, kako to nalažu etički kodeksi, i zbog toga smo se odlučili da od ovog dela informativnog servisa odustanemo.
Napominjemo da nije bila u pitanju nikakva cenzura, niti autocenzura, niti smo dobili pretnje s bilo koje strane. Smatramo da je od izuzetnog značaja da u javnost izađu sva svedočenja građana koji su pretrpeli štetu i gubitke, i verujemo da će se druge organizovane grupe građana kao i relevantne organizacije (SHARE fondacija), postarati da sve to bude prikupljeno i evidentirano.

3 mišljenja na “IZVEŠTAJI GRAĐANA

  1. Marko Malenic

    Drago nam je da ste dobro! 🙂
    Maja Knežević, Marko Malenic i Nebojsa Stojadinovic
    Vaši „divni“ spasioci 🙂

  2. IVANA

    MOZE LI NEKO OD NADLEZNIH DA OBRATI PAZNJU NA SMEDEREVSKU PALANKU JER JE U JAKO LOSEM STANJU, JOS DOSTA LJUDI NIJE EVAKUISANO A SLICNA SITUACIJA JE KAO I U OBRENOVCU…DAJTE MALO HUMANOSTI I ZA DRUGI DEO SRBIJE…

Zatvoreno za komentare.