Volonteri: Paraćin

U ovom tekstu se mogu naći relevantni podaci o organizovanju volontera u Paraćinu. Najsvežije informacije će biti postavljene na vrh uključujući i vreme objave. Sve dopune su dobrodošle u komentarima.

APEL: Kako bi se održao stepen organizovanosti, molimo vas da postavljate samo relevantne i proverene podatke.

SVI VOLONTERI KOJE ZANIMA KAKO MOGU DA POMOGNU MOGU SE JAVITI MUP-U – pomoc.volonteri@mup.gov.rs

17.05.

17.5.2014. 16:35h: Potrebni psiholozi volonteri, da pomognu ljudima

Psiholozi Ministarstva odbrane i Vojske Srbije apeluju na sve svoje kolege u Srbiji, da se u okviru akcije „Prva psihološka pomoć“ volonterski priključe svim timovima za prihvat i pomoć evakuisanom stanovništvu.

Molimo psihologe da se obrate najbližim centrima za prihvat evakuisanih lica, radi pružanja neophodne psihološke pomoći, dok se ne steknu uslovi za organizovan stručni rad i psihološku podršku u situaciji krize.

17.5.2014. 15:50h: Potrebni dobrovoljci za rukovanje pumpama za vodu. Formira se 41 tim, rad i tokom noći sa onoliko pumpi koliko bude rukovalaca. Ne mogu se ispumpavati vode koje će ugrožavati stanovnike u nižim delovima grada, pa se građani mole za strpljenje. Prijave dobrovoljaca u opštinskoj upravi, kod Bobana Dejanovića. http://on.fb.me/QTcDfs

3 mišljenja na “Volonteri: Paraćin

    1. itkutak Autor članka

      Za sada nemamo nikakve potvrđene i proverene informacije o tome. Ukoliko ih bude, odmah ćemo ih postaviti na sajt.

  1. Ivan Bukin

    Ja sam iz BGD i kako ovde situacija vec biva pod kontrolom stojim vam na raspolaganju (radne snage nikad dosta) Veliki pozdrav za sve paracince!

Zatvoreno za komentare.